Att göra i Restaurang Kajsas Fisk

Restaurang Kajsas Fisk - En fantastisk fisk- och skaldjursupplevelse i Stockholm

Restaurang Kajsas Fisk är en fisk- och skaldjursrestaurang som ligger på Hötorgshallen 3 i Stockholm. Med en imponerande betygssiffra på 4,6 av 5 från 2 379 kunder, är det inte svårt att förstå varför denna restaurang har blivit en favorit bland Stockholms matälskare.

Den första intrycket av restaurangen är dess eleganta och moderna inredning. Från den öppna köket kan man se kockarna arbeta med färsk fisk och skaldjur som levereras dagligen. Men det är inte bara inredningen som imponerar, det är maten som verkligen tar centrum.

Menyn på Restaurang Kajsas Fisk är full av färska och välsmakande rätter som är tillagade med omsorg och kärlek. Från den läckra hummern till den perfekt tillagade laxen, varje rätt är en smaksensation. Personalen är också mycket kunnig och hjälpsam när det gäller att välja rätt vin till maten.

Men det är inte bara maten som gör Restaurang Kajsas Fisk till en fantastisk upplevelse. Personalen är också mycket vänlig och professionell, vilket skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär. Det är en plats där man kan njuta av god mat och samtidigt känna sig som hemma.

Sammanfattningsvis är Restaurang Kajsas Fisk en fantastisk fisk- och skaldjursrestaurang i hjärtat av Stockholm. Om du vill ha en minnesvärd matupplevelse, är detta definitivt ett ställe att besöka. Besök deras hemsida kajsasfisk.se för att boka bord och upplev själv vad alla pratar om!

Adress: Hötorgshallen 3, 111 57 Stockholm
Kommun: Stockholm
Telefonnummer: 08-20 72 62
Web: kajsasfisk.se
Att Göra: Fisk- och skaldjursrestaurang

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 11 till 18
  • Onsdag: till 18
  • Torsdag: 11 till 18
  • Fredag: 11 till 18
  • Lordag: 11 till 19,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 11 till 16,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-20 72 62

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up