Att göra i Stockholm Fisk

Stockholm Fisk - En fantastisk fisk- och skaldjursrestaurang i Stockholm

Stockholm Fisk är en av de mest populära fisk- och skaldjursrestaurangerna i Stockholm. Beläget på Vasagatan 1, i hjärtat av Stockholm, är det en idealisk plats för en trevlig middag med familj och vänner.

Med över 1 257 kunder som har betygsatt restaurangen med betyget 4,3 av 5, är det tydligt att Stockholm Fisk har gjort ett fantastiskt jobb med att tillgodose kundernas behov.

Restaurangen har ett brett utbud av fisk- och skaldjursrätter som är tillagade på ett sätt som verkligen framhäver smakerna. Kunderna har berömt restaurangen för dess högkvalitativa råvaror och för att maten alltid är väl tillagad.

Personalen på Stockholm Fisk är mycket professionell och vänlig. De är alltid redo att hjälpa kunderna med deras beställningar och ger dem råd om vad som skulle passa bäst för deras smaklökar.

Om du letar efter en fantastisk fisk- och skaldjursupplevelse i Stockholm, är Stockholm Fisk definitivt ett ställe att besöka. Besök deras hemsida på stockholmfisk.se för att boka bord och få mer information om deras meny.

Vi rekommenderar starkt Stockholm Fisk för alla som vill ha en oförglömlig fisk- och skaldjursupplevelse i Stockholm.

Adress: Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
Kommun: Stockholm
Telefonnummer: 08-506 541 10
Web: stockholmfisk.se
Att Göra: Fisk- och skaldjursrestaurang

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 11:30 till 23
  • Onsdag: till 23
  • Torsdag: 11:30 till 23
  • Fredag: 11:30 till 00
  • Lordag: 11:30 till 01,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 13 till 01,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-506 541 10

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up