Att göra i Torekällberget friluftsmuseum

Torekällberget friluftsmuseum - En fantastisk upplevelse

Torekällberget friluftsmuseum är ett av de mest populära museerna i Södertälje. Beläget på Källgatan 15, 151 45 Södertälje, är det en plats som är väl värd ett besök. Museet är känt för att ge besökarna en unik upplevelse av livet på landsbygden under 1800-talet.

Med över 626 kunder som har betygsatt museet med betyget 4,4 av 5, är det uppenbart att Torekällberget friluftsmuseum är en plats som många människor uppskattar. Besökarna har berättat om den fantastiska upplevelsen av att vandra runt på museet och se hur människor levde på landsbygden för över 200 år sedan.

Friluftsmuseet är en plats där besökarna kan uppleva historien på ett unikt sätt. Museet har en mängd olika byggnader som är bevarade från 1800-talet, inklusive en skola, en kyrka och flera bondgårdar. Besökarna kan också se hur människor arbetade på den tiden, med hjälp av olika verktyg och maskiner som användes för att odla grödor och ta hand om djur.

En av de bästa sakerna med Torekällberget friluftsmuseum är att det är en plats som passar för alla åldrar. Barnen kan lära sig om historien på ett roligt och interaktivt sätt, medan vuxna kan njuta av den vackra miljön och lära sig mer om livet på landsbygden under 1800-talet.

Om du vill ha en fantastisk upplevelse och lära dig mer om historien, så är Torekällberget friluftsmuseum definitivt en plats som du inte vill missa. Besök deras hemsida på thielskagalleriet.se för mer information och för att boka ditt besök idag!

Adress: Källgatan 15, 151 45 Södertälje
Kommun: Södertälje
Telefonnummer: 08-523 014 22
Web: thielskagalleriet.se
Att Göra: Friluftsmuseum

MUSEER

Öpetider

  • Måndag: till 16
  • Tisdag: 10 till 16
  • Onsdag: 10 till 16
  • Torsdag: 10 till 16
  • Fredag: 10 till 16,Öppettiderna kan variera
  • Lordag: 10 till 16,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 10 till 16
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-523 014 22

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up