Att göra i Bollnässtugan

Bollnässtugan - En fantastisk upplevelse på Skansen

Bollnässtugan är en av de mest populära attraktionerna på Skansen i Stockholm. Det är ett friluftsmuseum som visar hur livet var på landsbygden i Sverige under 1800-talet. Museet ligger på Sollidsbacken och är en del av Skansen, som är ett av de mest besökta museerna i Stockholm.

11 kunder har betygsatt Bollnässtugan med betyget 4,3 av 5, vilket visar hur mycket besökarna uppskattar museet. Besökarna har upplevt en fantastisk resa tillbaka i tiden och har lärt sig mycket om hur livet var på landsbygden i Sverige under 1800-talet.

Besökarna har uppskattat den autentiska miljön och de många detaljerna som visar hur livet var på landsbygden. De har också uppskattat de många aktiviteterna som erbjuds på museet, som att baka bröd, mjölka kor och göra smör. Besökarna har också haft möjlighet att träffa på djur som hästar, kor och får.

Sammanfattningsvis är Bollnässtugan en fantastisk upplevelse för alla som vill lära sig mer om livet på landsbygden i Sverige under 1800-talet. Besökarna har upplevt en autentisk miljö och har lärt sig mycket om hur livet var på den tiden. Vi rekommenderar starkt att besöka Bollnässtugan och uppleva en resa tillbaka i tiden.

Kontakta oss gärna via vår hemsida för mer information om Bollnässtugan och Skansen.

Adress: Skansen, Sollidsbacken, 115 21 Stockholm
Kommun: Stockholm
Telefonnummer: 08-442 82 00
Web:
Att Göra: Friluftsmuseum

MUSEER

Öpetider

  • Måndag: Ingen Data
  • Tisdag: Ingen Data
  • Onsdag: Ingen Data
  • Torsdag: Ingen Data
  • Fredag: Ingen Data
  • Lordag: Ingen Data
  • Söndag: Ingen Data
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-442 82 00

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up