Att göra i Korpen Vallentuna

Korpen Vallentuna - En plats för en avkopplande badupplevelse

Korpen Vallentuna är en plats som är känd för att erbjuda en avkopplande badupplevelse för alla som besöker den. Beläget på Centrumpassagen 12, 186 31 Vallentuna, är Korpen Vallentuna en av de mest populära badplatserna i området.

Med en betyg på 4,3 av 5 från 18 kunder, är det tydligt att Korpen Vallentuna är en plats som är väl värd ett besök. Gymmet är väl underhållet och personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Besökare kan njuta av en avkopplande simtur i det rena vattnet eller bara koppla av i bastun efter en lång dag.

Det finns många fördelar med att besöka Korpen Vallentuna. Förutom att det är en av de renaste och mest väl underhållna badplatserna i området, är det också en plats där besökare kan koppla av och njuta av en avkopplande stund. Personalen är mycket kunnig och hjälpsam, och de är alltid där för att se till att besökarna har en trevlig upplevelse.

Om du letar efter en plats att ta ett avkopplande bad, är Korpen Vallentuna definitivt värt ett besök. Besök deras hemsida på http://www.korpen-vallentuna.se/ för mer information och för att boka ditt besök idag.

Vi rekommenderar starkt Korpen Vallentuna för alla som söker en avkopplande badupplevelse i Vallentuna.

Adress: Centrumpassagen 12, 186 31 Vallentuna
Kommun: Vallentuna
Telefonnummer: 08-514 506 00
Web: korpen-vallentuna.se
Att Göra: Gym

SIMA

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: till 20:30
  • Onsdag: 08 till 20:30
  • Torsdag: 08 till 20:30
  • Fredag: 08 till 20:30
  • Lordag: 08 till 16,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 08 till 13,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-514 506 00

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up