Att göra i BABAS Burgers Sundbyberg

BABAS Burgers Sundbyberg - En fantastisk matupplevelse

BABAS Burgers Sundbyberg är en hamburgerrestaurang som ligger på Ekensbergsvägen 130C i Sundbyberg. Med över 400 positiva recensioner och ett betyg på 4,2 av 5, är det tydligt att detta företag har gjort ett bra jobb med att ge sina kunder en fantastisk matupplevelse.

Från det ögonblick du kliver in på BABAS Burgers Sundbyberg, blir du välkomnad av en varm och inbjudande atmosfär. Personalen är vänlig och hjälpsam, och de är alltid redo att svara på eventuella frågor du kan ha om menyn.

Menyn på BABAS Burgers Sundbyberg är enkel men väl genomtänkt. De har ett brett utbud av hamburgare, pommes frites och drycker att välja mellan. All mat på BABAS Burgers Sundbyberg är tillagad med färska ingredienser av högsta kvalitet, vilket gör att smaken är utsökt och välbalanserad.

En av de bästa sakerna med BABAS Burgers Sundbyberg är att de är mycket prisvärda. Du kan njuta av en läcker måltid utan att behöva spendera en förmögenhet. Detta gör det till en perfekt plats för en snabb lunch eller en avslappnad middag med vänner och familj.

Om du letar efter en hamburgerrestaurang som erbjuder en fantastisk matupplevelse, är BABAS Burgers Sundbyberg definitivt värt ett besök. Du kan besöka deras hemsida på babas.nu för mer information och för att boka bord. Vi rekommenderar starkt att du ger dem en chans!

Adress: Ekensbergsvägen 130C, 172 69 Sundbyberg
Kommun: Sundbyberg
Telefonnummer: 08-501 399 94
Web: babas.nu
Att Göra: Hamburgerrestaurang

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 10 till 21
  • Onsdag: till 21
  • Torsdag: 10 till 21
  • Fredag: 10 till 21
  • Lordag: 10 till 22,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 11 till 22,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-501 399 94

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up