Att göra i Magic Masala

Magic Masala - En fantastisk indisk restaurang i Hägersten

Beläget på Nioörtsvägen 24 i Hägersten, är Magic Masala en av de mest populära indiska restaurangerna i området. Med en imponerande betyg på 4,6 av 5 från 195 kunder, är det ingen överraskning att Magic Masala har blivit en favorit bland lokalbefolkningen.

Från det ögonblick du kliver in i restaurangen, kommer du att känna dig välkommen av den varma och inbjudande atmosfären. Personalen är vänlig och hjälpsam, och de är alltid redo att hjälpa dig att välja från det omfattande menyn av autentiska indiska rätter.

Maten på Magic Masala är helt enkelt fantastisk. Varje rätt är tillagad med färska ingredienser och kryddor som ger en explosion av smaker i varje tugga. Oavsett om du föredrar milda eller kryddiga rätter, finns det något för alla på menyn.

En av de mest populära rätterna på Magic Masala är deras butter chicken. Det är en krämig och smakrik rätt som är perfekt för dem som vill prova indisk mat för första gången. Men om du är en mer erfaren indisk matälskare, rekommenderar vi att du provar deras biryani eller tikka masala.

Sammanfattningsvis är Magic Masala en fantastisk indisk restaurang som du inte vill missa. Om du letar efter en autentisk indisk matupplevelse i Hägersten, är detta definitivt platsen att besöka. Besök deras hemsida på magicmasala.se för att boka bord eller för att beställa mat för avhämtning.

Adress: Nioörtsvägen 24, 126 32 Hägersten
Kommun: Hägersten
Telefonnummer: 073-595 29 73
Web: magicmasala.se
Att Göra: Indisk restaurang

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 11 till 21:30
  • Onsdag: till 21:30
  • Torsdag: 11 till 21:30
  • Fredag: 11 till 21:30
  • Lordag: 11 till 21:30,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 13 till 21:30,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    073-595 29 73

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up