Att göra i Restaurang Lilla Italien

Restaurang Lilla Italien - En fantastisk upplevelse

Restaurang Lilla Italien är en italiensk restaurang som ligger på Radiovägen 5 i Tyresö. Med över 544 kunder som har betygsatt restaurangen med betyget 4,3 av 5, är det uppenbart att de har gjort ett fantastiskt jobb med att ge sina kunder en minnesvärd upplevelse.

Från det ögonblick du kliver in i restaurangen, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen. Personalen är vänlig och professionell, och de gör allt de kan för att se till att du har en bra tid.

Maten på Restaurang Lilla Italien är utsökt. Varje rätt är tillagad med omsorg och passion, och smakerna är helt enkelt fantastiska. Oavsett om du väljer en klassisk pasta eller en mer unik rätt, kommer du inte att bli besviken.

Restaurangen har en mysig och avslappnad atmosfär, vilket gör det till en perfekt plats för en romantisk middag eller en trevlig kväll med vänner och familj. Det är också en populär plats för företagsmiddagar och andra evenemang.

Om du letar efter en italiensk restaurang i Tyresö, är Restaurang Lilla Italien definitivt värt ett besök. Besök deras hemsida på lillaitalien.com för att boka bord eller för mer information. Vi rekommenderar starkt att du ger dem en chans - du kommer inte att ångra det!

Adress: Radiovägen 5, 135 48 Tyresö
Kommun: Tyresö
Telefonnummer: 08-712 35 20
Web: lillaitalien.com
Att Göra: Italiensk restaurang

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 10 till 21
  • Onsdag: till 21
  • Torsdag: 10 till 21
  • Fredag: 10 till 21
  • Lordag: 10 till 21,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 12 till 21,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-712 35 20

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up