Att göra i Surfers Stockholm

Surfers Stockholm - En fantastisk upplevelse

Surfers Stockholm är ett företag som ligger på Norrlandsgatan 24 i Stockholm. Det är en surfbutik som säljer allt från surfbrädor till våtdräkter och andra tillbehör. Men det är inte bara en butik, det är också en plats där man kan få hjälp och råd om allt som har med surfing att göra.

En kund som besökte Surfers Stockholm nyligen hade en fantastisk upplevelse. Kunden hade precis börjat surfa och var på jakt efter en ny surfbräda. Kunden blev välkomnad av personalen som var mycket kunnig och hjälpsam. Personalen frågade om kundens erfarenhet och vad kunden letade efter i en surfbräda.

Efter att ha fått information om kundens behov, visade personalen olika surfbrädor och förklarade skillnaderna mellan dem. Kunden fick också prova några av brädorna i butiken för att se vilken som passade bäst. Personalen gav också tips om var man kunde surfa i Stockholm och vilka vågor som var bäst för olika nivåer av surfare.

Kunden var mycket nöjd med besöket på Surfers Stockholm och kunde inte vara mer tacksam för den hjälp och rådgivning som personalen gav. Kunden rekommenderar starkt Surfers Stockholm till alla som är intresserade av surfing eller som vill ha hjälp med att välja rätt utrustning.

Om du också vill ha en fantastisk upplevelse på Surfers Stockholm, besök deras hemsida på surfersstockholm.se för mer information och kontaktuppgifter.

Adress: Norrlandsgatan 24, 111 43 Stockholm
Kommun: Stockholm
Telefonnummer: 08-21 10 03
Web: surfersstockholm.se
Att Göra: Kinesisk restaurang

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 17 till 23
  • Onsdag: till 23
  • Torsdag: 17 till 23
  • Fredag: 17 till 23
  • Lordag: 17 till 23,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 17 till 23,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-21 10 03

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up