Att göra i Sundbybergs stadsmuseum

Sundbybergs stadsmuseum - En fantastisk upplevelse

Sundbybergs stadsmuseum är ett fantastiskt museum beläget på Fredsgatan 4 i Sundbyberg. Museet har fått höga betyg av sina besökare och har en genomsnittlig betyg på 4,2 av 5 från 27 kunder.

Museet är känt för sin imponerande samling av föremål och artefakter som berättar historien om Sundbyberg. Besökare kan lära sig om stadens historia, dess kultur och dess människor genom en mängd olika utställningar och interaktiva aktiviteter.

En av de mest imponerande utställningarna på museet är "Sundbyberg genom tiderna", som ger en omfattande översikt över stadens historia från dess grundande till modern tid. Besökare kan också utforska andra utställningar som fokuserar på konst, musik och litteratur.

Personalen på Sundbybergs stadsmuseum är mycket kunnig och hjälpsam. De är alltid redo att svara på frågor och ge ytterligare information om utställningarna. Besökare kan också köpa souvenirer och böcker i museets butik.

Sammanfattningsvis är Sundbybergs stadsmuseum en fantastisk upplevelse för alla som är intresserade av historia och kultur. Vi rekommenderar starkt att besöka museet och uppleva dess utställningar och aktiviteter. För mer information om museet och dess öppettider, besök deras hemsida.

Kontakta Sundbybergs stadsmuseum via deras hemsida för att få mer information om museet och dess öppettider.

Adress: Fredsgatan 4, 172 33 Sundbyberg
Kommun: Sundbyberg
Telefonnummer: 08-706 81 78
Web:
Att Göra: Museum

MUSEER

Öpetider

  • Måndag: Ingen Data
  • Tisdag: Ingen Data
  • Onsdag: Ingen Data
  • Torsdag: Ingen Data
  • Fredag: Ingen Data
  • Lordag: Ingen Data
  • Söndag: Ingen Data
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-706 81 78

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up