Att göra i Marabouparkens konsthall

Marabouparkens konsthall - En fantastisk upplevelse för konstälskare

Marabouparkens konsthall är ett museum för modern konst som ligger på Löfströmsvägen 8 i Sundbyberg. Det är en plats som har fått mycket uppmärksamhet från både lokalbefolkningen och turister. Med över 601 kunder som har betygsatt den med betyget 4,1 av 5, är det en plats som man inte vill missa.

Marabouparkens konsthall är en plats som är full av konstverk från moderna konstnärer. Det är en plats där man kan uppleva konst på ett helt nytt sätt. Museet har en imponerande samling av konstverk som är välorganiserade och presenterade på ett sätt som gör det lätt att förstå och uppskatta dem.

En av de bästa sakerna med Marabouparkens konsthall är att det är en plats som är tillgänglig för alla. Det är en plats där man kan komma och uppleva konst utan att behöva betala något. Det är en plats där man kan ta med sig hela familjen och ha en rolig och lärorik dag tillsammans.

Marabouparkens konsthall är också en plats där man kan lära sig mer om modern konst. Det finns ofta utställningar och evenemang som är utformade för att lära besökarna mer om konst och dess betydelse i samhället. Det är en plats där man kan utveckla sin förståelse för konst och dess roll i vår värld.

Sammanfattningsvis är Marabouparkens konsthall en fantastisk plats för alla som älskar konst. Det är en plats som är tillgänglig för alla och som erbjuder en unik och lärorik upplevelse. Om du vill uppleva konst på ett helt nytt sätt, så är Marabouparkens konsthall definitivt värt ett besök. Besök deras hemsida på bio-slandan.se för mer information och för att boka ditt besök idag.

Adress: Löfströmsvägen 8, 172 66 Sundbyberg
Kommun: Sundbyberg
Telefonnummer: 08-29 45 90
Web: bio-slandan.se
Att Göra: Museum för modern konst

MUSEER

Öpetider

  • Måndag: Stängt
  • Tisdag: Stängt
  • Onsdag: 12 till 16
  • Torsdag: 12 till 16
  • Fredag: 12 till 16,Öppettiderna kan variera
  • Lordag: 12 till 16,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 12 till 16
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-29 45 90

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up