Att göra i Vinas pizzeria & Thai

Vinas Pizzeria & Thai - En fantastisk matupplevelse i Vallentuna

Vinas Pizzeria & Thai är en restaurang som ligger på Tallhammarsvägen 9 i Vallentuna. Med över 100 kunder som har betygsatt den med 4 av 5, är det uppenbart att detta är en plats som många människor älskar att besöka.

En av de bästa sakerna med Vinas Pizzeria & Thai är maten. Oavsett om du väljer att beställa en pizza eller en thairätt, kan du vara säker på att maten kommer att vara utsökt. Ingredienserna är färska och smakerna är välbalanserade.

Men det är inte bara maten som gör Vinas Pizzeria & Thai till en fantastisk upplevelse. Personalen är också mycket vänlig och hjälpsam. De är alltid redo att svara på frågor och ge rekommendationer om vad du ska beställa.

Restaurangen själv är också mycket trevlig. Den är ren och välorganiserad, vilket gör att du kan koppla av och njuta av din måltid utan distraktioner.

Om du letar efter en fantastisk matupplevelse i Vallentuna, är Vinas Pizzeria & Thai definitivt värt ett besök. Besök deras hemsida på vinaspizzeriathai.se för att se deras meny och öppettider, och för att boka ett bord eller beställa mat för avhämtning.

Vi rekommenderar starkt Vinas Pizzeria & Thai för alla som vill ha en utsökt måltid och en trevlig upplevelse.

Adress: Tallhammarsvägen 9, 186 33 Vallentuna
Kommun: Vallentuna
Telefonnummer: 08-511 741 11
Web: vinaspizzeriathai.se
Att Göra: Pizzeria

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 10 till 21
  • Onsdag: till 21
  • Torsdag: 10 till 21
  • Fredag: 10 till 21
  • Lordag: 10 till 21,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 11 till 21,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-511 741 11

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up