Att göra i Pizzeria Pino

Pizzeria Pino - En fantastisk upplevelse

Pizzeria Pino är en restaurang som ligger på Nioörtsvägen 26 i Hägersten. Med över 290 kunder som har betygsatt den med betyget 4,1 av 5, är det uppenbart att Pizzeria Pino är en av de bästa pizzeriorna i området.

En av de bästa sakerna med Pizzeria Pino är deras fantastiska mat. Varje pizza är gjord med färska ingredienser och smakar fantastiskt. Oavsett om du föredrar en klassisk Margherita eller en mer unik pizza med spännande toppings, kommer du inte bli besviken.

Men det är inte bara maten som gör Pizzeria Pino till en fantastisk upplevelse. Personalen är alltid vänlig och hjälpsam, och de gör allt de kan för att se till att du har en trevlig tid. Restaurangen är också mycket ren och väl underhållen, vilket gör att du kan känna dig bekväm och avslappnad under hela din måltid.

Om du letar efter en fantastisk pizzeria i Hägersten, behöver du inte leta längre än Pizzeria Pino. Besök deras hemsida på pizzeriapino.se för att se deras meny och öppettider, och boka din nästa måltid idag. Du kommer inte att ångra det!

Sammanfattningsvis är Pizzeria Pino en fantastisk restaurang med god mat, vänlig personal och en ren och väl underhållen miljö. Vi rekommenderar starkt att du besöker dem och upplever det själv!

Adress: Nioörtsvägen 26, 126 32 Hägersten
Kommun: Hägersten
Telefonnummer: 08-645 16 69
Web: pizzeriapino.se
Att Göra: Pizzeria

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 10 till 21:30
  • Onsdag: till 21:30
  • Torsdag: 10 till 21:30
  • Fredag: 10 till 21:30
  • Lordag: 10 till 21:30,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 11 till 21:30,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-645 16 69

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up