Att göra i Brunna Bar & Kitchen

Brunna Bar & Kitchen - En fantastisk upplevelse

Brunna Bar & Kitchen är en restaurang som ligger på Klövervägen 18 i Norsborg. Med över 300 positiva recensioner och ett betyg på 4,2 av 5, är det inte svårt att förstå varför det är en av de mest populära restaurangerna i området.

En kund som besökte Brunna Bar & Kitchen nyligen hade en fantastisk upplevelse. Från det ögonblick som de gick in i restaurangen, blev de välkomnade av en vänlig och professionell personal. Personalen var mycket kunnig om menyn och kunde ge rekommendationer baserat på deras smakpreferenser.

Maten var utsökt och serverades på ett vackert sätt. Varje rätt var väl tillagad och full av smak. Dessutom var portionerna generösa, vilket gjorde att kunden kände sig mätt och nöjd efter måltiden.

Atmosfären på Brunna Bar & Kitchen var också mycket trevlig. Restaurangen var väl inredd och hade en avslappnad och bekväm känsla. Det var en perfekt plats för en avslappnad middag med vänner eller familj.

Sammanfattningsvis var kundens upplevelse på Brunna Bar & Kitchen fantastisk. De skulle definitivt rekommendera denna restaurang till alla som letar efter en god matupplevelse i Norsborg. För mer information om Brunna Bar & Kitchen, besök deras hemsida på brunnapizzeria.se.

Adress: Klövervägen 18, 145 67 Norsborg
Kommun: Norsborg
Telefonnummer: 08-531 840 69
Web: brunnapizzeria.se
Att Göra: Pizzeria

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 11 till 22
  • Onsdag: till 22
  • Torsdag: 11 till 22
  • Fredag: 11 till 22
  • Lordag: 11 till 00,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 12 till 00,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-531 840 69

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up