Att göra i RESTAURANG MESSINA

Restaurang Messina - En fantastisk matupplevelse i Tyresö

Restaurang Messina är en av de mest populära matställena i Tyresö. Med sin belägenhet på Trollbäcksvägen 34A, har den blivit en favorit bland lokalbefolkningen och besökare från andra delar av Stockholm.

Med över 341 kunder som har betygsatt restaurangen med 4,5 av 5, är det tydligt att Restaurang Messina har en hög standard när det gäller mat och service. Kunderna har hyllat restaurangen för dess goda mat, trevliga personal och mysiga atmosfär.

En av de mest populära rätterna på Restaurang Messina är deras pizza. Med en mängd olika toppingar att välja mellan, kan kunderna skapa sin egen perfekta pizza. Men det är inte bara pizzan som är fantastisk på Restaurang Messina. De har också ett brett utbud av pastarätter, sallader och andra italienska specialiteter.

Men det är inte bara maten som gör Restaurang Messina till en fantastisk upplevelse. Personalen är alltid vänlig och tillmötesgående, och skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär. Restaurangen är också mycket ren och väl underhållen, vilket gör att kunderna kan känna sig bekväma och avslappnade under hela besöket.

Om du letar efter en fantastisk matupplevelse i Tyresö, är Restaurang Messina definitivt värt ett besök. Besök deras hemsida på pizzeriamessina.se för mer information och för att boka ditt nästa besök.

Vi rekommenderar starkt Restaurang Messina för alla som vill ha en god måltid och en trevlig upplevelse.

Adress: Trollbäcksvägen 34A, 135 50 Tyresö
Kommun: Tyresö
Telefonnummer: 08-447 70 64
Web: pizzeriamessina.se
Att Göra: Pizzeria

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 10 till 21
  • Onsdag: till 21
  • Torsdag: 10 till 21
  • Fredag: 10 till 21
  • Lordag: 10 till 21,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 12 till 21,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-447 70 64

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up