Att göra i Tullen Restaurang

Tullen Restaurang - En fantastisk matupplevelse i Tullinge

Tullen Restaurang är en av de mest populära restaurangerna i Tullinge. Beläget på Römossevägen 25, är det en plats där matälskare kan njuta av en fantastisk matupplevelse.

Med en rating på 3,5 av 5 från 29 kunder, är det uppenbart att Tullen Restaurang har gjort ett intryck på sina besökare. Från den vänliga personalen till den välsmakande maten, är det en plats som man inte vill missa.

En av de bästa sakerna med Tullen Restaurang är deras mat. Varje rätt är tillagad med omsorg och kärlek, och smakerna är helt enkelt fantastiska. Oavsett om du är sugen på en saftig biff eller en läcker pasta, kommer du inte att bli besviken.

Personalen på Tullen Restaurang är också en av de bästa. De är alltid vänliga och hjälpsamma, och de gör allt för att se till att du har en trevlig upplevelse. Från att ta din beställning till att servera din mat, är de alltid där för att hjälpa till.

Om du letar efter en fantastisk matupplevelse i Tullinge, är Tullen Restaurang definitivt värt ett besök. Besök deras hemsida på restaurangtullen.com för mer information och för att boka ditt bord idag.

Vi rekommenderar starkt Tullen Restaurang för alla som vill ha en minnesvärd matupplevelse.

Adress: Römossevägen 25, 146 31 Tullinge
Kommun: Tullinge
Telefonnummer: 08-778 31 80
Web: restaurangtullen.com
Att Göra: Restaurang

RESTAURAT

Öpetider

  • Måndag:
  • Tisdag: 10 till 14:30
  • Onsdag: till 14:30
  • Torsdag: 10 till 14:30
  • Fredag: 10 till 14:30
  • Lordag: 10 till 14:30,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: Stängt,Öppettiderna kan variera
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-778 31 80

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up