Att göra i Tekniska museet

Tekniska museet - En fantastisk upplevelse

Tekniska museet är ett av Stockholms mest populära museer och ligger på Museivägen 7 i Stockholm. Museet är känt för att ha en imponerande samling av teknologiska uppfinningar och innovationer från olika tidsperioder.

Med över 7 000 positiva recensioner och ett betyg på 4,3 av 5, är det tydligt att besökare från hela världen har haft en fantastisk upplevelse på Tekniska museet. Museet har något för alla åldrar och intressen, från interaktiva utställningar till spännande experiment.

Besökare kan utforska allt från rymdforskning till robotteknik och lära sig om hur teknologi har förändrat vår värld. Museet har också en imponerande samling av gamla bilar, flygplan och tåg som ger en inblick i hur transport har utvecklats genom åren.

Personalen på Tekniska museet är mycket kunnig och hjälpsam. De är alltid redo att svara på frågor och ge besökare en djupare förståelse för de olika utställningarna. Museet är också mycket tillgängligt för personer med funktionsnedsättningar, med hissar och rullstolsanpassade utställningar.

Sammanfattningsvis är Tekniska museet en fantastisk upplevelse för alla som är intresserade av teknologi och innovation. Besökare kan förvänta sig en interaktiv och lärorik upplevelse som kommer att lämna ett varaktigt intryck. Vi rekommenderar starkt att besöka Tekniska museet och uppleva allt det har att erbjuda.

För mer information om Tekniska museet och dess utställningar, besök deras hemsida på skansen.se.

Adress: Museivägen 7, 115 27 Stockholm
Kommun: Stockholm
Telefonnummer: 08-450 56 00
Web: skansen.se
Att Göra: Teknologimuseum

MUSEER

Öpetider

  • Måndag: till 22
  • Tisdag: 10 till 22
  • Onsdag: 10 till 22
  • Torsdag: 10 till 22
  • Fredag: 10 till 22,Öppettiderna kan variera
  • Lordag: 10 till 22,Öppettiderna kan variera
  • Söndag: 10 till 22
  • Hemsida

    Kör dit nu

    08-450 56 00

    Information

    Varje bit av information på denna sida är tillhandahållen av Google My Business. Om du hittar något som inte stämmer eller avviker från verkligheten, ber vi dig vänligen att meddela oss. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen. Vi uppskattar också om du delar med dig av din upplevelse. Tveka inte att kontakta oss.

    Go up